AUTO REKLAME

Få din virksomheds markedsføring i bevægelse med rullende reklamer på alt fra konsulentbilen og varebilen til lastbilen eller bussen. Med bilreklame kan du øge din virksomheds synlighed uanset hvor, du befinder dig. Vi er eksperter i at forvandle alle former for køretøjer til kraftfulde reklamesøjler, der når ud til tusindvis af potentielle kunder, hver eneste gang du ruller ud over kantstenen. Vi kan hjælpe med alt fra det lovpligtige CVR nummer på firmabilen til fuldindpakninger, der giver fuld gas på eksponeringen.

Maximal synlighed og flexibilitet

Vores bilindpakninger og -dekorationer er designet til at tiltrække opmærksomhed uanset om du kører på motorvejen eller holder parkeret ude i byen.

Skræddersyet design

Vores designere skaber bilreklamer, der er nøje tilpasset netop din identitet og med fuld fokus på at få dit budskab ud til potentielle kunder. 

Beskyttelse og holdbarhed

Med en komplet bilindpakning får du ikke kun en kraftfuld, rullende reklame – Vores kvalitetsfolier beskytter også bilen mod skader og slid. 

Ring nu på 62 27 23 30

og få et bud på din næste autoreklame

Her ser du et udvalg af vores arbejde

Det er vores erfaring at autoreklame er en af de allervigtigste markedsføringskanaler for særligt lokale erhvervsdrivende. Det skaber en “top-of-mind” fordel i nærområdet, og ofte bliver reklamerne set mange gange af de samme mennesker – dine potentielle kunder. Det er genkendelighed og synlighed, der tæller ude på vejene, hvor det ofte er travle mennesker på vej fra A til B, der skal fange budskabet.

Derudover kender vi til vigtigheden af, at du som virksomhed kan benytte en lokal leverandør til dine autoreklamer. Derfor har vi både montageafdelinger i Ringe og Svendborg, så du ikke skal bruge unødig tid på transport –  vi kommer også ud til dig, såfremt forholdene er egnede til bilmontage. Vi har desuden et godt samarbejde med mange lokale bilforhandlere, der muliggør aftaler direkte mellem forhandler og os – så du ikke behøver at tænke på det praktiske.

Reklamer til varebiler

Dekoration af lastbiler

Reklamer på trailere

Bilindpakning

Skal du have reklamer på din firmabil?

w

Konsultation

Vi starter med at afdække dit behov. Skal din bilreklame matche eksisterende biler, eller har du et ønske om at få opdateret et ældre design til noget nyt og spændende? Måske er det en helt ny virksomhed, hvor vi skal designe reklamen helt fra bunden af? Vi tager en uformel snak og får styr på forventninger, budget og ønsker.

Design

Vores kreative team går nu i sving med at skabe en lækker reklame til din bil.  Vi har erfaring med alle former for køretøjer –  alt fra ellerter og ladcykler til lastbiler, trailere og busser. Intet er for stort eller småt. Kun fantastien sætter grænser i denne fase og du modtager  et oplæg til godkendelse inden vi går i gang med produktionen.

Produktion

Når det grafiske oplæg er godkendt fremstiller vi de enkelte elementer og klargør dem til montage. Produktionen foregår inhouse i både Ringe og Svendborg og vores erfarne folk arbejder med omhu og præcision og udelukkende med materialer af bedste kvalitet. Det er din garanti for et omhyggeligt og   rettidigt resultat.   

Montage

Vores erfarne montører monterer reklamerne omhyggeligt og præcist ud fra det godkendte designoplæg. På den måde sikrer vi, at det endelige resultat svarer til det aftalte og bliver leveret rettidigt.

 For at sikre det bedste resultat skal køretøjet leveres til montage i rengjort stand.

Her finder du os

Ringe

Bygmestervej 7
5750 Ringe

Tlf. 62 27 23 30
salg@nima-reklame.dk

Svendborg

Græsholmevej 68
5700 Svendborg

Tlf. 62 27 23 30
salg@nima-reklame.dk

Send os en forespørgsel

13 + 13 =

Vi tilbyder også 

Skilte

Vi producerer alle former for skilte.  Med års erfaring i branchen og en passion for design og kvalitetsløsninger skaber vi skilte, der bringer din virksomheds synlighed til næste niveau

Print

Vi har alt det rette udstyr til at løse printopgaver af enhver art. Vi har erfaring med alt fra små labels til storformatprint. Vi konturskærer i alle former og printer på et hav af forskellige materialer.

Serigrafisk tryk

Messesystemer

Tøjtryk

Bannere og Flag

Infostandere

Tryksager

Rammer og displays

Grafisk design

Dette er blot et udvalg af vores produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, vi skal hjælpe dig med at løse.

Kontakt os for en uforpligtende snak på

TLf. 62 27 23 30

salg@nima-reklame.dk