PRINT

Nima Reklame løser en bred vifte af printopgaver inhouse. Vores storformatprintere leverer højkvalitetsprint på et hav af materialer. Alt fra små labels til storformatprint af bannere og vægdekorationer. Med vores UV-printer tilbyder vi desuden print direkte på skilteplader og andet fast materiale, der foruden en høj holdbarhed giver et super flot mat finish.

Vi løser også konturskårede printopgaver, så dine printsager kan skæres i lige den form, du ønsker. Kun fantasien sætter grænser.

Vores kreative team er altid behjælpelige med grafisk opsætning af printsager – herunder bannere, vægdekorationer, messematerialer m.m. og vi sikrer at filerne bliver klargjort til produktion. 

Vi løser printopgaver i alle størrelser og former

Skal du have et banner på din facade eller på byggepladsen eller skal din bikl ligne havets frående bølger? Så er storformatprint svaret. Vi råder over flere printere, der får dit budskab til at stå knivskarpt. Vi producerer alle former for print på mange forskellige materialer fra vores afdelinger i både Ringe og Svendborg – det sikrer en hurtig ekspedition til konkurrencedygtige priser. Har du en printopgave der skal løses? Så lad os tage en snak og finde den bedste løsning til dig og din virksomhed.  

Bannere

UV print

Print til biler

Labels

Konturskåret print

Vinduesdekorationer

Roll-up bannere

Plakater

Print til udstilling/messe

Her finder du os

Ringe

Bygmestervej 7
5750 Ringe

Tlf. 62 27 23 30
salg@nima-reklame.dk

Svendborg

Græsholmevej 68
5700 Svendborg

Tlf. 62 27 23 30
salg@nima-reklame.dk

Send os en forespørgsel

9 + 6 =

Vi tilbyder også 

Skilte

Vi producerer alle former for skilte.  Med års erfaring i branchen og en passion for design og kvalitetsløsninger skaber vi skilte, der bringer din virksomheds synlighed til næste niveau

Autoreklame

Bliv godt kørende med iøjnefaldende reklamer til din varebil, lastbil eller trailer. Ja egentlig alt med hjul. Vi har mere end 30 års erfaring i reklamer og dekorationer til køretøjer.

 

Serigrafisk tryk

Messesystemer

Tøjtryk

Bannere og Flag

Infostandere

Tryksager

Rammer og displays

Grafisk design

Dette er blot et udvalg af vores produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, vi skal hjælpe dig med at løse.

Kontakt os for en uforpligtende snak på

TLf. 62 27 23 30

salg@nima-reklame.dk