SKILTE

Nima Reklame designer og fremstiller alle typer skilte – fra små navneskilte til store skræddersyede skilteløsninger, der styrker dit brand og opfylder dine specifikke behov. Vi anvender kun materialer af højeste kvalitet for at sikre lang levetid og god holdbarhed i vejr og vind. Vi er med hele vejen lige fra grafisk design til produktion og montage. Kontakt os i dag og lad os drøfte din næste skilteløsning og komme med et bud på, hvordan vi bedst muligt sikrer din virksomheds synlighed.

Her ser du et udvalg af de skilte vi tilbyder

Alle virksomheder er forskellige og vi er altid åbne over for at lave specialløsninger, der matcher præcis din virksomheds behov. Kig ind i en af vores afdelinger i Ringe eller Svendborg – eller kontakt os for at få en vores erfarne skilterådgivere ud til dig for en uforpligtende snak.

Facadeskilte

Indendørsskilte

Infoskilte

Skilte til byggeri

Skiltepyloner

Henvisnings- og områdeskilte

Skiltesystemer

Piktogrammer og sikkerhedsskilte

Skilte til skov og natur

Skiltestandere

Skilteplader / Bakker

P-skilte

Vejskilte

Her finder du os

Ringe

Bygmestervej 7
5750 Ringe

Tlf. 62 27 23 30
salg@nima-reklame.dk

Svendborg

Græsholmevej 68
5700 Svendborg

Tlf. 62 27 23 30
salg@nima-reklame.dk

Send os en forespørgsel

9 + 3 =

Vi tilbyder også 

Print

Vi har alt det rette udstyr til at løse printopgaver af enhver art. Vi har erfaring med alt fra små labels til storformatprint. Vi konturskærer i alle former og printer på et hav af forskellige materialer.

Autoreklame

Bliv godt kørende med iøjnefaldende reklamer til din varebil, lastbil eller trailer. Ja egentlig alt med hjul. Vi har mere end 30 års erfaring i reklamer og dekorationer til køretøjer.  

Serigrafisk tryk

Messesystemer

Tøjtryk

Bannere og Flag

Infostandere

Tryksager

Rammer og displays

Grafisk design

Dette er blot et udvalg af vores produkter. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har en opgave, vi skal hjælpe dig med at løse.

Kontakt os for en uforpligtende snak på

TLf. 62 27 23 30

salg@nima-reklame.dk